Leave a comment

Med Sundsvall som utgångspunkt och hela Europa som arbetsfält erbjuder vi arbeten och utbildningar, inom: Räddning, Säkerhet på höghöjd samt har trädfällare som utför trädfällningsuppdrag, arboristtjänster, skogsvård mm.

Företaget grundades och drivs av Anders Höglund i Sundsvall som har 30 års erfarenhet inom räddningstjänstarbete och utbildning. Utbildad brandman, Räddningsledare t.o.m. nivå B och tillsyn A, lång erfarenhet som instruktör och utbildare hos kommunal och statlig räddningstjänst samt utbildningsuppdrag inom statlig och privat räddningsutbildning.

Utbildad instruktör inom säkerhet och arbete med höghöjdsräddning, liftcertifiering, innehar motorsågskörkort A och B, mm.

Med en ständig strävan att som trädfällare kunna erbjuda det senaste inom arbetsteknik och säkerhet för räddningsuppdrag, arbete på höga höjder, motorsågs- och röjsågsarbete samt övriga specialutbildningar och tjänster i toppklass, anpassade till olika yrkesgrupper och krav.

Comments are closed.

Senaste Nytt

Avancerad trädfällning

på Alnö idag, toppen tycker vi….

 

Sektionsfällning

En dubbel topp som sektionskapas på ett säkert sätt i Sundsvall

20140515-103721.jpg

Trädfällning Kuskvägen

20130830-114204.jpg

Montering av skortenshuv

På Sidsjövägen hjälpte vi till att montera ett skydd över skorstenen så kunden slipper få ner regn och snö i murstocken.

20121029-175803.jpg

Aware 10

Larmsituationer under en dag på Getberget. Övning under realistiska förhållanden med en sammansvetsad halvklass.